söndag 10 juni 2012

Bleckways årliga tourprognos.

Så här kommer Order of merit sluta enligt Bleckway.
 
1. Henrik Strandberg. Hank har haft en grym försäsong. Hans bom-bomsving är grymt effektivt. Sen behärskar han numera även spelet runt greenerna.
 
2. Thorbjörn M Johansson. Dr Smuts, som han kallas på touren, har haft ett bra vinter och jobbat hårt med sitt biståndsprojekt. Kommer välförberedd inför toursommaren och blir livsfarlig.
 
3. Jio Lindvall. Favoriten flyttar snart ut på GK och kommer att bo därute i åtta veckor. En tävlingsmänniska av rang som aldrig ger upp en runda.
 
4. Mattias Lindh. Mr Altan ser grym ut i år. Trots att han mest grymtar om puttyips och höga slag så scorar han bra. Matte är nog den enda tourspelaren som har fler altaner än golfklubbor. Bara en sån sak.
 
5. Petri Hasa. Mannen som, "aldrig i helvete skulle flytta in i hus eller radhus", kommer till start som regerande mästare och tourens Justin Leonard.
 
6. Krille Lundström. Det känns alldeles för lågt att tippa Krille som sexa, han borde vara högre upp. Men en underarmsskada tillsammans med det faktum att han letar hus i Burträsk gör att det inte räcker längre i år.
 
7. Mattias Eklund.
Eken vägrar äta sallad och då blir man bra. All denna hälsohets kan fara åt helvete
 
8. Magnus Ekman. Kommer bli rookie of the year. Mange kommer att starta sin tourkarriär i en den traditionsenliga moppekortegen som är startskottet för toursommaren.
 
9. Nils Håkansson. Skumpa har nya klubbor, jobb och vagn. Allt detta är ett plus. Men den hårda vinterträningen har gjort honom för stark och han kommer att ha problem med längderna i sommar.
 
10. Nicke Karlsson. Tourens Dartstjärna kommer att ha ett bra förstaår på touren. Nicke kommer framförallt att bli viktig i Ryder-Cup.
 
11. Adam Larsson. Tourens sportgalning kommer att ha svårt att foka på golfen i sommar då det båda är fotbolls-EM och OS.
 
12. Anders Gustavsson. Gusse håller sig kvar på touren på ett imponerande sätt. Grym touranda. Tyvärr kommer han missa ett antal tävlingar vilket gör att det blir svårt i sammandraget. En tourhjälte.
 
13. Daniel Boström. Bobbo är numera så stark att han inte kan ta i när han spelar golf. Vilket kommer leda till fairwayträffar som leder till greenträffar som leder till flera topp-10placeringar.
 
14. Tore Karlsson. Mr Camping har haft en bra vinter. Trumspelandet kommer leda till fler inspelade pengar än i ifjol. Tore kan skrälla och komma topp-3 på order of merit.
 
15. Jocke Mannberg. Första året på touren. Jocke kommer att bli farlig om han bara låter ilskan flöda. Ilska ska inte vara kontrollerad den ska vara fri. Boom.
 
16. Tomas Van Der Kwast. Kwarre har inte synts till på GK i år. Detta betyder inte att han inte varit där utan att han mest troligt är på gamla rangen och mörkar formen.
 
17. Nicklas Hellgren. Hson har kört
spinning hårt i vinter och kommer bli farlig framåt höstkanten. I farozonen för klädkods-Shanahan.
 
18. Andreas Marklund. Allt talar på förhand för att Mucke ska ta hem hela touren. Just därför kommer blecket att hamna sist.
 

Inga kommentarer: